June 4, 2014

Burger Bakar Home Made


Bila angin resepi, berdoyon-doyon la resepi aku nak taip kat sini. Bila angin sepi, memang takde pape la kat blog ni gamaknya..hehe..Mesti korang pernah alami perasaan macam perut tengah lapar, pastu pegi scroll gambar2 kat IG, ternampak la gambar makanan yang menjejeskan air liur. Nak keluar pegi beli hari dah lewat sangat plus anak kau dah tido..haha..jadi kau godek2 la apa yang ada dalam esbok..Aku taknak bagi resepi pon sebab ni semua benda instant. 

Ko susun-susun je, jadi la ala2 burger bakar tersohor tu. Guna je isi daging burger Ramly tu. takyah nak susah2 nak kepal2 isi daging. Ngerti?


untuk santapan mata korang..hehee..
jangan benci aku sebab ngada2 cucuk lidi sedangkan burger tu tak tinggi mana..burger tu bukan nak tumbang pon...feeling kena lebih..hahaha...

2 comments:

  1. selalunya kalau lapar memang homemade je burger,buh je apa yg ada kan Ibu Siti...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau de stok, memang senang kerja..hehe..

      Delete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...