April 4, 2013

Taj Hawdramawt @ Taman Melati


Minggu ni aku buat entri makan saje ye...sapa diet, sila tutup mata...xpon bukak mata sipi2 tgk makanan yang boleh dijamu oleh mata sahaja...hahaha....

Try makan nasi arab kat banyak tempat dah..yang ni paling dekat ngan rumah tapi baru 1st time nak try..oleh kerana balik keje lapa kan..kena lak mengharung jammed sebab hujan, maka kadar kelaparan berkuasa dua la gamaknya..pg taman melati konon2 nak makan ayam goreng kat kedai upin ipin lagi sekali....bila dah duduk order, dia cakap, ayam goreng takde..makanan lain ada..jadi, xde la aku nak makan keuy tiow goreng semata kat upin ipin kan...cancel order, trus pg sebelah2nya...



bila nasi arab, aku mmg order kambing
Lamb Kabsa
RM15.00



Chicken Mandy
RM17.00

tonggang tebalik gambar ayam aku...
xtau la kemain gedabak ayam yang sampai...kalau tau, share berdua saje ayam nie...
ni bukan quarter tau..ni half...betul2 besar..




sila jangan telan air lior hokay.... :)

1 comment:

  1. wowww...chicken mandy...hehehe..ila pun suka =)tp yg ila biasa mkn kat Al Edrus...

    salam kenal..ila follow =)

    ReplyDelete

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...