July 15, 2016

Rindu

Kadang-kadang, bila kita duduk sorang2, kita akak teringat kat benda-benda kecik yang boleh buat kita senyum sorang2.. Benda yang nampak simple, tapi impak dia besar sampai boleh melelh air mata kenangan.


Kawan baik..teman berkongsi kisah suka duka sedih pilu suatu ketika dulu..terpisah kerana waktu, jarak dan komitmen. Tapi senang paham isi hati tanpa perlu guna ayat-ayat yang panjang.

Akak sedih arini..bye..

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...