August 29, 2013

Austin Steak House Bangi

Lama mak incik berehat..mak incik xde mood.. :) baca blog org pon semua citer pasal raya...jadi, mak incik duk bertapa jap...

Bosan makan rendang? lontong? mee kari?...ha, meh makan western...korang memang macam2..bila musim tak raya, asek nak cari rendang la, lemang la, nasi impit semua..bila dah dijamu tak henti2 ngan makanan tu time edisi rumah terbuka nie, jemu plak..hahaa..nama pon napsu kennn....

Aritu aku ni puas la mencari kat mana la nak makan western food yang sedap2 kat area2 rumah aku...gugel2, jumpa la kedai nie..review cakap bagus..kat Bangi sajorrkkk...


kedai ni kat shop lot...ini tang corner ..


ni mak incik punya...chicken chop..
aku memang ada time2 yang tak mencabar..
pegi jejauh order chicken chop...bengang gak kenkadang ngan diri sendiri...hehee..


ni Mr.MHR punya...combo steak..semua ada..aku tukang ngecak.. :)


ni Seafood Spaghetti kalau tak silap..sotong dia kemain lembut..


Chicken Marry Land
trus terasa nak nyanyi Marry Me by Bruno Mars...hahaa..


ni air Sour sop aku.. yang len order fresh orange..terlupa snap gambo...
 

ni senarai harga...murah & portion dia pon besau2..

Jangan le pelik makanan kemain banyak... keluarga Mr.MHR pegi bersama2..tu pon tak cukup dalam gamba sebab sebenarnya chicken chop de 3 pinggan...termuntah lak aku sesaja upload menu sama cuma berbeza sudut je..hehee..

Austin Steak House
No. 55 GF, Jalan Kajang Impian 2/1,
Taman Kajang Impian, Seksyen 7,
Bandar Baru Bangi
Waktu : 5.00 pm – 2.00 am 

tu alamat kedai tu...pergi la try..service laju dan murah..kalau perut tengah menggelegak lapar, datang sini tak sempat la nak pitam kekdahnya...total makan aku aritu, RM72 je..tak mahal kan? makan fefeling omputih tapi bayar murah...

4 comments:

  1. kalau rasa nak mkn chicken chop mmg kitaorg akan pergi ke sini pun, mmg kena dgn tekak n harga pun berpatutan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya...dekat ngan rumah kan? hehee..first time try..boleh la lepas gian dari nak harung ke kg baru tu...

      Delete
  2. mcm best ja tempat ni....teringin plk nak mkn chicken chop......

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la try..lagipon orang Islam yang masak..takde la kembang2 tekak kalau tengok mat nepal yang masak..hehee..

      Delete

Resepi Bergedil Kentang Mudah

Musim korban ni, mesti banyak dapat daging korban kan?. Sedap kalau dibuat sup. Gengkan pulak jadi bihun sup dengan sambal kicap..fuhhh...h...