May 14, 2013

Zaman IT

Hallluu....

Lama tak bersiaran...penat sikit...semalam duk godek2 fon baru perasan, fungsi sms skang dah x guna sangat...kita ni skang banyak guna whatsapp, wechat la, segala bagai mak nenek...macam aku selalu guna fb je..senang...whatsapp ngan member2 yg kenal je..kenkadang layan customer yang tanya macam2 guna whatsapp...zaman canggih kan..semua org duk subscribe data plan...dah banyak mahal2 sebulan, xkan tak guna...berpada-pada la eh..jangan gila lak ngan fon tu..huhuu...ni screenshot fon aku...tengoklah...takde pon dari manusia..semua dari mesin...hehee...




Astro Best tu kitorang beli The Impossible.. nak tgk la tsunami tu kan..tp tak feel sangat...scene yang air melambung tu takde sangat...banyak focus kat scene dorang duk survive cari ahli keluarga masing2..agaknya director takleh nak gambarkan macam mana keadaan tsunami tu kot..so, ala kadar je...bab bil celcom tu abaikan..dorang mmg rajin anta sms kat aku... :)


No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...