June 22, 2012

Best Sangat?

Aku paling benci orang yang bajet best..terutama melibatkan anak2...kalau ko best pon, ada aku kesah? takyah nak berlagak sangat..aku peduli apa kalau anak ko minum susu badan ko (walhal ko tau anak aku minum susu tin), makan nasi tujuh lapan kali (walhal ko tau anak aku mmg xnak makan nasi), senang nak jaga, anak kau tu anak kau nie...pergilah mampus!! ko ingat aku teringin sangat nak tau?? aku bukan minta duit ko beli susu dia ataupon beli makanan dia yang selain nasi...jangan buat aku meluat...best sangat ke kalau anak ko makan nasik banyak? pffttt......

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...