February 11, 2012

Kumpul

Sume benda mahal2 skang nie..Banyaknya duit kena kumpul sbb nak beli macam2 tahun nie..oleh kerana azam dari tahun 2011 xmo beli apa2 secara hutang, maka kena la mengumpul sikit2 utk dapatkan apa yang dihajati...kedit kad pon kita xde...hukhuk...tiap2 bulan kompol 50sen sbb nak cukupkan sibu inggit setahun..

Okehlah..kita nak sambung buat kuih nak jual...ada org order kuih sibu bijik nak buat gudis utk kawen dia...kita sorang2 je buat sbb x mampu nak bayar gaji pekerja..huhuu...kalau korang nak order sbb nak tolong agar kita dapat kumpul 50sen tu pon bagus jugak...hehehee...

k.bai....

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...