October 15, 2015

MAMPU

Aku cuma nak bagitau, banyak blog kena blocked ngan MAMPUs skang ni..Jadi, maafkanlah hamba tentang kesepian yang melanda blog ini...

Jari sebesar seketol halia ini kalau diharap menghapdet blog guna telefon, memang takkan lepas nak menaip di kekunci2 comel nih..

Nanti aku update lagi ya...sila rindu aku tau...hahaa...

No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...