October 30, 2012

Our Chapter THREE


3 tahun yang lalu, tarikh inilah aku dinikahkan dan sah menjadi isteri kepada Mr.MHR...banyak juga onak duri yang ditempuhi sampai hampir2 give up..dengan penatnya..amarahnya..semua lengkap...hari2 dah la penat keje, mesti bergaduh je kejenya..selagi tak bernikah, tu la hari2 masalah yang ditempuhi...dugaan la katanya kan...aku hampir2 dah malas nak pk pon ada time tu sbb penat...ada je yang tak kena sedangkan persiapan semua dah siap....aduhh..kalau ingat balik, mmg stress... :)



TETAPI



Jodoh tu kuat..maka disinilah kami hingga saat ini...alhamdulillah...hari ini ulangtahun ketiga perkahwinan kami...setakat ni baru seorang Akeef je yang kami ada....Semoga Tuhan panjangkan jodoh kami hingga hujung nyawa & semoga ada lagi zuriat untuk kami... :)




"Manusia Hawa dijadikan daripada rusuk manusia Adam bukan dari kepalanya untuk dijunjung atasnya, bukan pula dari kakinya untuk dijadikan alasnya, melainkan di sisinya untuk dijadikan teman hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan dekat di hatinya untuk dicintai "





 

hihihii...feeling2 jadi pengantin lagik skali....


No comments:

Post a Comment

Bilik Fuller Hotel Alor Setar

Ha, mesti bila google tak jumpa banyak info pasal Fuller Hotel ni kan? tu yang datang kat blog aku ni..tahu dah..sebab hari tu aku pon goog...